13 de juliol 2021

El fill del proctòleg

 No sabeu què fer aquest estiu? Podríeu llegir El fill del proctòleg, XXVIII Premi Joan Marquès Arbona de narrativa Vall de Sóller 2020, que acaba de sortir publicat.


Com sempre, us recomano que aneu a una LLIBRERIA a buscar-lo, però, si us fa vergonya que us vegin en un lloc així, podeu clicar en algun d'aquests enllaços perquè us el portin a casa, com si fos una pizza:

Casa del llibre

Amazon

La Central

Us en deixo un resum. Si no us ho passeu bé, és que sou gent molt avorrida... O bé, que jo no en sé gaire, d'escriure, que també podria ser.

En Bernat Calafell és un jove de bona família que es rebel·la contra el futur plàcid que els pares han previst per a ell. Un cop acabada la carrera de medi­cina, refusa establir-se amb el pare, proctòleg de renom.
En Bernat decideix emancipar-se i es trasllada al pis que els avis li van deixar en herència, al barri de la Ribera de Barcelona. Allà es relaciona amb gent que es mou en els marges de la societat i accepta feines que voregen la lega­litat -i sovint la traspassen- per sobreviure. Als carrerons de la ciutat vella, s’hi apliquen normes ben particulars i només hi prosperen els qui s’hi adapten. Quan en Bernat ja ha aconseguit fer-se respectar, li arriba un encàrrec del tot inesperat: un home pretén que mati el seu fill.

Au, va, i aquí podeu llegir-ne les primeres pàgines. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

POTS DEIXAR ELS TEUS COMENTARIS AQUÍ